Αναβαθμίζουμε τις Παροχές  Υπηρεσιών μας με ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ που  έρχονται στο IASIS Σταυρού

Κλείνοντας ήδη 9 και πλέον μήνες λειτουργίας παραμένουμε σταθεροί με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στην υπηρεσία της υγείας. Αναβαθμίζουμε τις παροχές υπηρεσιών μας με ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ που έρχονται στο IASIS Σταυρού.

 

Αρχικά, με τον νέο πνευμονολόγο κ. ΚΑΖΑΝΑ ΚΟΣΜΑ, διευθυντή και επιστημονικά υπεύθυνο του Πνευμονολογικού τμήματος της EUROMEDICA - Κλινικής ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, και υπεύθυνο τμήματος Βρογχοσκοπήσεων, που ξεκινά την απασχόλησή του στο Πνευμονολογικό μας τμήμα το οποίο έχει ήδη καταγράψει έναν μεγάλο αριθμό ασθενών που παρακολουθεί από την ευρύτερη περιοχή στους πρώτους 9 μήνες λειτουργίας του.

 

Παράλληλα, ξεκινάμε τη Λειτουργία Νέου Τμήματος ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΜΑΙΕΥΤΙΚΟΥ. Μαζί μας πλέον ο Γυναικολόγος & Μαιευτήρας κ. ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο κ. Αστεριάδης εκπαιδεύτηκε και εξειδικεύτηκε στη Γερμανία και έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη Μαιευτική Υψηλού Κινδύνου, καθώς και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική θεραπείας γυναικολογικών νοσημάτων, με απασχόληση στην Κλινική GENESIS και ταυτόχρονα ως επιστημονικός συνεργάτης στη Β' Πανεπιστημιακή Γυναικολογική - Μαιευτική Κλινική του Ιπποκρατείου, αλλά και στο Γερμανικό Νοσοκομείο STAUFERKLINIKUM της Βάδης Βυτεμβέργης.

 

Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται και τα τελευταία γραφειοκρατικά θέματα, και δεχόμαστε ήδη τα πρώτα ραντεβού.

 

Και δεν σταματάμε εδώ!

 

Η εταιρία μας έχει σχεδιάσει ένα σοβαρό σχέδιο διεύρυνσης των Υπηρεσιών Υγείας που ο πολίτης θα μπορεί να έχει στο Ιδιωτικό μας Πολυιατρείο. Αυτό θα ξεδιπλωθεί στο επόμενο διάστημα με νέες ανακοινώσεις. Αποτελεί πλέον στοίχημα για εμάς η αναβάθμιση των Παρεχόμενων Υπηρεσιών και η εφαρμογή καινοτόμων λύσεων που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα, τη σωστή και άμεση παρακολούθηση της Υγείας, την σύντομη επίλυση ή ρύθμιση χρόνιων προβλημάτων με σκοπό την Ασφαλή & Υγιή διαβίωση των πολιτών του Στρυμονικού Κόλπου, αλλά και της Ανατολικής Χαλκιδικής.

Previous
Previous

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα για το IASIS Σταυρού

Next
Next

Ανάπτυξη 3D-Printed τεχνητού γόνατος από Επιστήμονες